Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Book4Book.


 

Mortier, Erwin - Sluitertijd

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Mortier, Erwin
Titel: Sluitertijd
ISBN: 9789059360471
Uitgever: Cossee
Bijzonderheid: 1e druk 2002, 192pp, Gebonden met stofomslag - zo goed als nieuw
Prijs: € 2,90
€ 3,85
Meer info Overzichtelijk en betrekkelijk zorgeloos, dat is het dorp waar Joris Alderweireldt opgroeit, bij zijn tante en oom, de tweelingbroer van zijn vader. Het lijkt altijd mooi weer, de klokkentoren doezelt al eeuwenlang boven de huizen uit, het kasteel en het park eromheen staan aan de periferie mooi te vervallen.
Maar dan breekt de zomer aan die begint met de aankondiging dat de dodenakker rondom de kerk geruimd moet worden, en dus ook het graf van Joris' vader. Zo op het oog gaat het leventje gewoon door. Maar in het bestaan van de jonge Joris schieten steeds meer kleine barsten - en de oudere Joris, die het verhaal vertelt, ziet de tekenen in de kleinste voorvallen tijdens die hete zomer, die begint met de aanzegging en eindigt met de ruiming. Met een prachtig gevoel voor sfeer, met verfijnde details, humoristisch en tragisch tegelijk, beschrijft Erwin Mortier de schittering en de craquelé van het leven.
Boek bekijken

Book4Book uit Alkmaar

zakelijk

Logo Book4Book

Boeken worden gratis bezorgd in Alkmaar en directe omgeving binnen een straal van 10km. Voor bestellingen boven de 20,00 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen.
De aangegeven verzendkosten gelden voor Nederland. Verzendkosten naar andere landen worden per bestelling overeengekomen.
HEEFT U BINNEN 1 DAG GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX. ONZE MAIL KAN DAARIN TERECHT ZIJN GEKOMEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.