Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel books4life 040.


 

Hwang, Sok-Yong - Mijnheer Han

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hwang, Sok-Yong - Mijnheer Han
Schrijver: Hwang, Sok-Yong
Titel: Mijnheer Han
ISBN: 9789029563192
Uitgever: De Arbeiderspers
Bijzonderheid: 2005, 1e druk, 131pp, bedrukte hardcover in nieuwstaat
Prijs: € 10,00
€ 3,70
Meer info Intens en beeldend beschrijft Hwang, de belangrijkste hedendaagse auteur van Zuid-Korea, in Mijnheer Han een samenleving die lijdt onder de wrede opdeling in Noord en Zuid. Dokter Han, een gynaecoloog die zich weigert te conformeren aan de voorschriften van de Partij, wordt gearresteerd en veroordeeld. Han weet op wonderbaarlijke wijze te ontkomen naar Zuid-Korea en probeert daar een nieuw leven op te bouwen. Omdat hij er echter van wordt verdacht een spion te zijn, blijft hij een vreemdeling in eigen land, een anonieme, kafkaïaanse held die wordt geplet tussen Noord en Zuid, verdachtmakingen en idealisme, machtsmisbruik en eigenzinnige overtuiging.
In Mijnheer Han brengt Hwang de tragische geschiedenis van zijn land tot leven door personages op te voeren die de littekens dragen van een verscheurd land. Mijnheer Han geldt als dé roman over de tragedie van het twintigste-eeuwse Korea.
Boek bekijken

books4life 040 uit Eindhoven

zakelijk

Logo books4life 040

De opbrengst van alle verkochte boeken is bestemd voor Books4Life, een stichting die zich inzet voor mensenrechten en armoedebestrijding. Zie de website voor uitgebreider informatie over onze doelstellingen. Books4Life Eindhoven verkoopt boeken in de winkel (Hertogstraat 2, Eindhoven) en via "Boekwinkeltjes" onder de naam Books4Life 040.
Wij werken zoveel mogelijk met gerecycled verpakkingsmateriaal. Alle bestellingen worden met PostNL verzonden.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.