Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel bookshopboys.


 

(Curante) PETRO BURMANNO Juniore - Petri Burmanni POËMATUM Libri Quatuor. Nunc primum in lucem editi

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: (Curante) PETRO BURMANNO Juniore - Petri Burmanni POËMATUM Libri Quatuor. Nunc primum in lucem editi
Schrijver: (Curante) PETRO BURMANNO Juniore
Titel: Petri Burmanni POËMATUM Libri Quatuor. Nunc primum in lucem editi
ISBN:
Uitgever: Amstelaedami, apud MEINARDUM UYTWERF, 1746
Bijzonderheid: Prijsband. Ivoorkleurig perkament (vellum) met goudgestempelde decoraties en het logo van het gymnasium van Dordrecht (sinds 1253) op voor- en achterplat
Prijs: € 425,00
Meer info 1e editie van de Latijnse gedichten van Pieter Burman de Oude (18e eeuwse Nederlandse klassieke geleerde), verzameld en bewerkt door Pieter Burman de Jonge.
Hardcover, rug met 5 ribben, goudstempeling en rood marokk. titellabel; lederen bindlinten; dubbele schutbladen, prijsblad, frontispiece, titelblad met vignet, opdracht met fraai embleem aan Gerardus Arnoldus Hasselaer, bewindhebber van de VOC en latere burgemeester van Amsterdam (X)427 blz. + uitgebreide index; het prijsblad is gedateerd 1812 en opgedragen aan Petrus Henricus Van de Wall.
Staat: rode vlek + vlekjes op voorplat, één van de 4 bindlinten is geknoopt (na breuk). inwendig is het boek in zeer goede schijnbaar ongelezen staat.
Boek bekijken

bookshopboys uit Den Haag

zakelijk
In de zomer vanaf midden mei sta ik op zondagen op het Lange Voorhout 2e kraam rechts vanaf Hotel Des Indes in Den Haag met de betere kunstboeken en top grafisch werk van bijv. Kees van Dongen en Escher. Ook heb ik dan wat kwalitatief goede schilderijen bij me.
Graag tot ziens!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.