Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS TO DESIRE.


 

Ginkel, Barthold van (ds.) - TWISTGESPREKKEN MET GOD. Serie: Rotonde - Reeks. Een serie 'paperbacks' waarin onderwerpen van en voor deze tijd worden behandeld

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ginkel, Barthold van (ds.) - TWISTGESPREKKEN MET GOD. Serie: Rotonde - Reeks. Een serie 'paperbacks' waarin onderwerpen van en voor deze tijd worden behandeld
Schrijver: Ginkel, Barthold van (ds.)
Titel: TWISTGESPREKKEN MET GOD. Serie: Rotonde - Reeks. Een serie 'paperbacks' waarin onderwerpen van en voor deze tijd worden behandeld
ISBN: n.v.t.
Uitgever: G.F. Callenbach Nijkerk z.j., derde druk
Bijzonderheid: Softcover, paperback. Ingenaaid. Pg's. 132. Conditie: goed, best (wel de omslag met kleine praktijk-spoortjes)
Prijs: € 8,95
Meer info Iets uit de inhoud van dit niet meer zo 'jonge' (maar wel leerzame) boekje.
'Ds. B. van Ginkel werkt sinds 1945 in Amsterdam. Hij kreeg bekendheid door zijn toespraken (o.a. in de Bachzaal van de Alledagkerk en voor de microfoon) waarin hij trachtte duidelijk te maken dat 'geloven' ons niet van bepaalde onzekerheden afhelpt, maar ons juist confronteert met enige fundamentele vragen.
Als docent bij de pastoraal-psychologische leergang aan de R.U. te Utrecht (pastorale counseling) gaat hij uit van het feit dat mensen in een voortdurende dialoog staan.
Wij voeren altijd - ook als wij alleen zijn - een gesprek met onze omgeving. En de omgeving met ons.
Wij: de atheïst, de milde cynicus, de vermoeide scepticus, de religieuze problematicus; kortom, de gelovigen in twistgesprek met de Stem die hen roept.
In deze uitgave gaat de schrijver na in hoeverre deze gesprekken tot een werkelijke verheldering bijdragen.
Hij schrijft voor allen die beseffen dat zij op de deining van het leed dat breekt, de schuld die nekt, het absurde dat ons test, geen zeebenen hebben'.
Boek bekijken

BOOKS TO DESIRE uit Zaltbommel

particulier

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.