Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Charbo.


 

STATEN VAN ZEELAND, - Missive, geschreven uyt Middelburg, in dato 23 Martii 1684. Mitsgaders een placaet, tot voortsettinge van de negotie in die provintie.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: STATEN VAN ZEELAND, - Missive, geschreven uyt Middelburg, in dato 23 Martii 1684. Mitsgaders een placaet, tot voortsettinge van de negotie in die provintie.
Schrijver: STATEN VAN ZEELAND,
Titel: Missive, geschreven uyt Middelburg, in dato 23 Martii 1684. Mitsgaders een placaet, tot voortsettinge van de negotie in die provintie.
ISBN:
Uitgever: Z.p., (1684).
Bijzonderheid: Klein 4to. (10) pp.
Prijs: € 45,00
Meer info Ingenaaid. Later omslag. Goed ex. (Bibl. sticker op omslag). * Knuttel 12033; Tiele 7964. - Beschrijving door een particulier van het bezoek van de Prins van Oranje aan Middelburg om de burgers over te halen in te stemmen met het voornemen tot een extra troepenmacht van 16.000 manschappen om Franse aanvallen tegen te gaan in de Zuidelijke Nederlanden + Proclamatie van 7 maart 1684 van de Provinciale Staten van Zeeland om lokale ambachten zoals veehouderij, leerlooierijen, bierbrouwerijen en de productie van textiel, meubels en wapens te beschermen.
Boek bekijken

Charbo uit Amsterdam

zakelijk
Portokosten volgens tarieven PostNL. Zie onder "Veelgestelde vragen". Geen portokosten voor bestellingen vanaf € 100,00 (binnen NL).

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.