Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De boekenzolder.


 

Dylan, Peggy & Burkan, Tolly - Volg het spirituele pad op blote voeten.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Dylan, Peggy & Burkan, Tolly
Titel: Volg het spirituele pad op blote voeten.
ISBN: 9789055990955
Uitgever: Andromeda
Bijzonderheid: 1999, 144pp, paperback. Vertaling: Hetty Spoelstra
Prijs: € 4,00
Meer info De meest fantastische show die we kunnen meemaken is onze eigen transformatie. Als men het spirituele pad is ingeslagen en gaat werken aan zelfontplooing, ondergaat men vele veranderingsstadia. Het is een geweldige ervaring om die stadia waar te nemen. Maar als je het spirituele pad inslaat, doe dat dan op blote voeten, zodat je de koude grond onder je voeten voelt. Dat zorgt ervoor dat je niet gaat zweven. Want dat wil Peggy Dylan voor alles voorkomen.
Peggy Dylan is een vooraanstaand Amerikaans spiritueel leidster. Ze geeft al ruim twintig jaar in vele landen seminars en workshops op het gebied van zelfontwikkeling. Ze is de vrouw die Vuurlopen in het Westen introduceerde. Zij leerde de bekende NLP-trainer Anthony Robbins de Vuurloop. In haar boek 'Volg het spirituele pad op blote voeten' wil ze vooral een handige handleiding geven voor iedereen die zichzelf wil ontplooien. Ze gaat ervan uit dat iedereen geweldig is en over veel meer potentieel beschikt dan men gebruikt. Peggy Dylan houdt het praktisch.
Ze geeft aanwijzingen zoals: wees oplettend, spreek de waarheid, vraag wat je wilt hebben, neem de verantwoordelijkheid voor je ervaringen en houd je aan afspraken.
'Volg het spirituele pad op blote voeten' staat vol met praktische tips die voor iedereen een leidraad kunnen zijn. Als je maar met beide benen op de grond blijft
lopen.
Boek bekijken

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.