Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

As , Willem van . & Jakob Doorn . & Norbert Koreman . & Joost van Rosmalen . [ ISBN 9789078491026 ] 1718 - Vis & Seizoen 3 . ( Mei - Juni - Terug naar de Kust . Topkoks stoeien met de Zee . ) De visstand holt achteruit omdat geen rekening wordt gehouden met de seizoenen. Voor een beter visbeheer is kennis van het aanbod per seizoen, van soorten vis uit -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: As , Willem van . & Jakob Doorn . & Norbert Koreman . & Joost van Rosmalen . [ ISBN 9789078491026 ] 1718 - Vis & Seizoen 3 . ( Mei - Juni - Terug naar de Kust . Topkoks stoeien met de Zee . ) De visstand holt achteruit omdat geen rekening wordt gehouden met de seizoenen. Voor een beter visbeheer is kennis van het aanbod per seizoen, van soorten vis uit -
Schrijver: As , Willem van . & Jakob Doorn . & Norbert Koreman . & Joost van Rosmalen . [ ISBN 9789078491026 ] 1718
Titel: Vis & Seizoen 3 . ( Mei - Juni - Terug naar de Kust . Topkoks stoeien met de Zee . ) De visstand holt achteruit omdat geen rekening wordt gehouden met de seizoenen. Voor een beter visbeheer is kennis van het aanbod per seizoen, van soorten vis uit -
ISBN: 9789078491026
Uitgever: Euroffice , Oelegem Belgiƫ .
Bijzonderheid: gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 1718 - 1e dr 2007 - 151 p - 1060 gr - 24,5x30,6 cm
Prijs: € 20,00
Meer info - andere gebieden, kweekvis enz. dan belangrijk. Het tijdschrift Culinaire Saisonnier en vishandel Jan van As brengen in nu coproductie zes boeken uit die elk twee maanden van het jaar beslaan. In ieder deel wordt het seizoensaanbod uit de noordelijke zeeen, alternatieven van elders, kweekvissen en schelp- en schaaldieren behandeld. Bij elke vis geeft een Nederlandse of Belgische chefkok twee recepten: een voor 4 personen gericht op de professionele keuken, een voor de (ervaren) thuiskok. In deze maanden is er weer volop vis uit de noordelijke zeeen zoals geep, roodbaars, haring, zeebrasem enz. Met o.a. een handleiding voor het schoonmaken van haring en informatie en recepten voor kreeftachtigen, o.a. Oosterscheldekreeft, ook zalm en zalmforel. In elk deel uitleg van vaktermen, een kalender voor zeevis (met opgave alternatieven!) en een kalender voor schaal- en schelpdieren, verklarende woordenlijst. Mooie fotografie. Geen register. Voorin een inhoudsopgave.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.