Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Letter.


 

Littell, Robbert - De machtsfabriek

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Littell, Robbert - De machtsfabriek
Schrijver: Littell, Robbert
Titel: De machtsfabriek
ISBN: 9789022986349
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Bijzonderheid: Uitgave 2002 druk 1 / pagina’s 951 / gebonden met harde kaft zonder stofomslag / Ex-Libris op binnenpagina.
Prijs: € 1,50
Meer info Wanneer Jack McAuliffe, Leo Kritzky en Elliott Winstrom Ebbitt II gerekruteerd worden als agent voor de CIA komen ze in een andere wereld terecht. Ze zullen hun dagen slijten in dubbellevens en leren omgaan met de gewetenswroeging die voortkomt uit de kennis van gruwelijke plannen en geheimen. Gebonden aan de wet en vaak gehinderd door de luimen van de Amerikaanse president vechten ze mee in de Koude Oorlog, met een stijfkoppige toewijding die aan het ongelooflijke grenst.

Hun loopbaan voert hen over het gehele wereldtoneel van de moderne geschiedenis. Van Berlijn - het front van de gistende Koude Oorlog - naar de Russische inval in Hongarije. Van Cuba - met de rampzalige operatie Varkensbaai - naar Afghanistan, waar moslimfundamentalisten de pionnen zijn in het machtsspel tussen Oost en West. Van de val van Gorbatsjov en het sovjetcommunisme naar het Washington, Londen en Rome van deze tijd.

Soms slaan de agenten van de CIA een slag, soms lijkt de KGB de overhand te krijgen. Maar wie vecht eigenlijk aan welke zijde? Het werk van Jack, Leo en Ebby staat onder druk door het verraad van een dubbelspion met de codenaam SASJA, die zich een plaats heeft verworven binnen de CIA. De jacht op deze mol, waar rivalen en bondgenoten als de Britse M16, de Russische KGB en de Israëlische Mossad bij betrokken zijn, vormt het hart van deze grootse spionageroman over de meest geheime, complexe en machtige organisatie ter wereld.
Boek bekijken

De Letter uit Goes

particulier
Beste koper,
Alle boeken die ik hier plaats zijn in redelijke tot goede staat maar ze zijn wel gelezen! Het kan zijn dat delen van een rug of kaft door licht verschoten zijn.
Bestelt u meerdere boeken dan maak ik daar één pakket van wat de verzendkosten aanzienlijk drukt.
Kan de verzending middels een brievenbuspakketje dan scheelt dat ook weer.
Verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling.
Eenmaal gekocht blijft gekocht.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.