Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ed Schilders & Co.


 

Bartholomeus de las Casas - Umstandige wahrhafftige Beschreibung der Indianischen Ländern so vor diesem von den Spaniern eingenommen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bartholomeus de las Casas - Umstandige wahrhafftige Beschreibung der Indianischen Ländern so vor diesem von den Spaniern eingenommen
Schrijver: Bartholomeus de las Casas
Titel: Umstandige wahrhafftige Beschreibung der Indianischen Ländern so vor diesem von den Spaniern eingenommen
ISBN:
Uitgever: Volkstum Verlag Wilhelm Landig, Wien 1970
Bijzonderheid: Facsimile uitgave van de Duitse vertaling die oorspronkelijk in 1665 verscheen. 126 pag., 22,5x18 cm staand. Volledig leder met vergulde titel en bandversiering. Zeer goede facsimile. Gravures zeer fraai gedrukt.
Prijs: € 37,50
€ 4,50
Meer info Vertaling van Narratio regionum Indicarum per Hispanos quosdam devastatarum verissima waarin De las Casas de wreedheden beschrijft van de Spanjaarden in Midden- en Zuid-Amerika. De las Casas was een gedreven bestrijder van de slavernij. De circa 20 gravures hebben meestal als onderwerp de wreedheden door de Spanjaarden bedreven, en zijn van de hand van Joos van Winghe, gegraveerd door Theodor de Bry.
Boek bekijken

Ed Schilders & Co

particulier

Ed Schilders & Co uit Lage Mierde

Logo Ed Schilders & Co

Ons aanbod wordt regelmatig aangevuld of vernieuwd. Vragen over de onderwerpen van onze boeken zijn welkom en vrijblijvend. Onze prijzen zijn exclusief verzendkosten. Wij verzenden in principe altijd met track en trace (on line posttarieven). Indien een andere wijze van verzending gewenst is, kan de koper dat verzoeken. Verzending geschiedt dan op risico van de koper.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.