Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

BELL, Julian. - SPIEGEL VAN DE WERELD. DE GESCHIEDENIS VAN DE BEELDENDE KUNST.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: BELL, Julian. - SPIEGEL VAN DE WERELD. DE GESCHIEDENIS VAN DE BEELDENDE KUNST.
Schrijver: BELL, Julian.
Titel: SPIEGEL VAN DE WERELD. DE GESCHIEDENIS VAN DE BEELDENDE KUNST.
ISBN:
Uitgever: Amsterdam, Athenaeum - Polak & Van Gennep , 2007
Bijzonderheid: Gebonden, donkergrijs karton met zilveropdruk op rug, witte papieromslag, 195 x 265mm., 496pp., zeer uitgebreide kleurillustratie. ISBN 9789025363727.
Prijs: € 49,95
€ 6,99
Meer info Wat is de beeldende kunst en waar komt ze vandaan? Waarom bestaat ze en hoe verandert de kunst in de loop van de tijd? Op deze vragen geeft Julian Bell ons de antwoorden in het nieuwe standaardwerk over kunstgeschiedenis. Vanaf de eerste impulsen om ruw materiaal een vorm te geven tot en met het ontstaan van eigentijdse installaties hebben mensen de neiging gevoeld tot het maken van beelden. Stijlen en perioden zijn elkaar opgevolgd en het loont de moeite dwarsverbanden tussen schijnbaar ver uit elkaar liggende tradities te leggen. De schilder Bell gebruikt een heel scala aan voorwerpen, van dagelijks tot onbekend, om bloot te leggen hoe de kunst voortkomt uit onze gemeenschappelijke ervaring, hoe zij het menselijk tekort weerspiegelt, hoe zij als een spiegel laat zien wat ons werkelijk bezighoudt. Bell vermijdt de gebaande paden en hij kiest voor een letterlijk mondiaal perspectief. Vertaald door Victor Kuijper en Annelies Roeleveld. Nieuw boek.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.