Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Drs Job Ubbens- Drs Cathinka Huizing. - Mayeur de Merpres - Schilder, reiziger, Adrien Jean le Mayeur de Merpres 1880-1958.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Drs Job Ubbens- Drs Cathinka Huizing. - Mayeur de Merpres - Schilder, reiziger, Adrien Jean le Mayeur de Merpres 1880-1958.
Schrijver: Drs Job Ubbens- Drs Cathinka Huizing.
Titel: Mayeur de Merpres - Schilder, reiziger, Adrien Jean le Mayeur de Merpres 1880-1958.
ISBN:
Uitgever: , , 1995
Bijzonderheid: Hardbound, 208 pagina's. 302 afbeeldingen. 226 in kleur en 76 in zwart/wit. Formaat 300 x 300 mm Tekst Nederlands / Engels, new condition. . ISBN 9789073187221.
Prijs: € 149,99
€ 6,99
Meer info Deze colorist 'pur-sang'maakte niet alleen doeken die opvallen door hun vrolijkheid, maar ook behoort hij tot de mensen van wie gezegd wordt dat hij niet anders kon dan schilderen en zijn leven aan zijn kunst wijden. In dit boek wordt naast de Balische periode ook aandacht besteed aan de periode daarvoor: zijn jeugd in Belgie, de Eerste Wereldoorlog en de jaren dat hij, 'beau peintre voyageur' op reis was op zoek naar inspiratie in exotische oorden. Hoewel de werken uit zijn voor-Balische periode internationale allure hebben, worden zij nog niet zo gewaardeerd als de bekendere werken die hij op Bali maakte.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.