Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Jan De Zutter, Moniek Bucquoye, Tobia Scarpa, Vittorio Simoni - Vittorio Simoni

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jan De Zutter, Moniek Bucquoye, Tobia Scarpa, Vittorio Simoni - Vittorio Simoni
Schrijver: Jan De Zutter, Moniek Bucquoye, Tobia Scarpa, Vittorio Simoni
Titel: Vittorio Simoni
ISBN:
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheid: Hardcover, 24,5 x 24,5 cm, 240 p., 320 illustraties, tweetalig Nederlands/Engels, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058562418.
Prijs: € 60,00
€ 6,99
Meer info Vittorio Simoni begon zijn loopbaan als interieurarchitect, maar besliste al snel om architect te worden. In zijn eerste interieurprojecten in de jaren tachtig waren functionaliteit en eenvoud reeds van primair belang, zonder daarbij te vervallen in koel minimalisme. Simoni is niet alleen actief in Belgie, maar ook in Italie, Spanje, Mallorca, Oostenrijk, Duitsland, Dubai, Japan, Bangkok en Curacao. Zijn oeuvre omvat naast verschillende projecten voor de inrichting van woningen, ook de vormgeving, architectuur en inrichting van musea, hotels, showrooms, ateliers, verbouwingen, winkels, kantoorgebouwen, tentoonstellingen, woonboten en 'Het Huis van de Toekomst'. Dit boek toont aan dat elke situatie een eigen architecturale oplossing vereist, wat door Simoni wordt vertaald in verschillende schetsen, uitvergrote details, kleuresthetiek en een architectuur die ruimtelijk comfort verzoent met innovatie en respect voor de mens en zijn omgeving.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.