Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

VERBRUGGHEN, Jo. - GISTEREN, DE TIJD VOORBIJ. OM EN ROND HET OEUVRE VAN FRANCINE URBIN CHOFFRAY,

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: VERBRUGGHEN, Jo. - GISTEREN, DE TIJD VOORBIJ. OM EN ROND HET OEUVRE VAN FRANCINE URBIN CHOFFRAY,
Schrijver: VERBRUGGHEN, Jo.
Titel: GISTEREN, DE TIJD VOORBIJ. OM EN ROND HET OEUVRE VAN FRANCINE URBIN CHOFFRAY,
ISBN:
Uitgever: St. Lievens-Houtem, K.A.G.H., 1983
Bijzonderheid: Gebonden in bruin leder met goudopdruk, 150 x 245mm., 199pp., frontispice, binnenste schutbladen en eerste pagina's zijn geillustreerd in kleur ( originele tekeningen ) en van een opdracht voorzien door de kunstenares.
Prijs: € 350,00
€ 6,99
Meer info De buitenste cirkel - Keien gooien in het water - Poetischer benaderd - Van uit een andere hoek bekeken - Het middelpunt van de cirkel - Net als stenen, netjes op een rij. Eerste essay in de Mithra-reeks. Met bijdragen van o.a. Boon, De Belder, De Cnodder. In goede staat. ** FRANCINE URBIN CHOFFRAY volgde van 1950 tot 1954 de Koninklijke Academie te Luik, onder leiding van de schilders Paul Clouet en Daxhelet voor tekenen en schilderen en volgde een grafische opleiding aan de Academie van Gent in 1974. Ze was Autodidact in de beeldhouwkunst. In 1979 was er een belangrijke samenwerking met Louis Paul Boon "De mummies": een tekst en zeven gedichten naar beelden van Francine Urbin Choffray.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.