Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Mucha Foundation - ALPHONSE MUCHA Art Nouveau in Paris.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Mucha Foundation - ALPHONSE MUCHA  Art Nouveau in Paris.
Schrijver: Mucha Foundation
Titel: ALPHONSE MUCHA Art Nouveau in Paris.
ISBN:
Uitgever: , Waanders /Kunstmuseum Den Haag , 2022
Bijzonderheid: softcover, 300 x 240 mm, 160 pages, 120 Kleurenillustraties, NL edition, Exhibition catalogue. ISBN 9789462624115.
Prijs: € 24,95
€ 6,99
Meer info Je kon er aan het eind van de negentiende eeuw niet omheen: weelderige illustraties van fee rieke vrouwen, ritmisch gestileerde bloemen en planten, zwierige lijnen. Als een van de meest invloedrijke en gevierde kunstenaars in het fin-de-si cle in Parijs, cre erde Alphonse Mucha (1860-1939) een onderscheidende stijl die synoniem is gaan staan voor de art nouveau. Zijn populaire affiches en illustraties behoren rond 1900 tot de hoogtepunten van deze internationale stijl. In samenwerking met de Mucha Foundation toont Kunstmuseum Den Haag dit voorjaar een ruime selectie van zijn werk/ Expo: 5/2/2022 - 3/7/2022, Kunstmuseum Den Haag i.s.m. de Mucha Foundation
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.