Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Terryn, Dirk; Provo, Walter; Van Hulle, Jenoff; Wauters, Rebecca Bekaert, Geert Branzi, Andrea Fran ois, Eddy - Andrea Branzi things, thoughts & territories Made in Belgium. /SIGNED by Andrea Branzi:

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Terryn, Dirk; Provo, Walter; Van Hulle, Jenoff; Wauters, Rebecca Bekaert, Geert Branzi, Andrea Fran ois, Eddy - Andrea Branzi things, thoughts & territories Made in Belgium. /SIGNED by Andrea Branzi:
Schrijver: Terryn, Dirk; Provo, Walter; Van Hulle, Jenoff; Wauters, Rebecca Bekaert, Geert Branzi, Andrea Fran ois, Eddy
Titel: Andrea Branzi things, thoughts & territories Made in Belgium. /SIGNED by Andrea Branzi:
ISBN:
Uitgever: Gent, Vision Publishers,/ Casa Argentaurum , 2021
Bijzonderheid: Softcover, 128 pages 30 x 23 cm English text. SIGNED by Andrea Branzi:. ISBN 9789079881123.
Prijs: € 124,00
€ 6,99
Meer info SIGNED by Andrea Branzi: Andrea Branzi ( 1938, Firenze, I) is een ontwerper, architect, theoreticus, docent, uitgever en tentoonstellingsmaker die opereert vanuit Milaan. In zijn debuutjaren speelde hij een vooraanstaande rol in de ontwikkeling van de radicale Italiaanse architectuursc ne die de design- en de architectuurgeschiedenis vanaf de jaren zestig grondig hervormde. Hij lag mee aan de basis van de groep Archizoom die van 1964 tot 1974 tal van experimentele activiteiten opzette in de vorm van manifesten, installaties en happenings. Vanaf de jaren zeventig legde hij zich toe op de meer theoretische kwesties van het nieuwe Italiaanse design. Hij zou hierover veelvuldig publiceren in tijdschriften als Casabella, Modo, Domus, Interni, L?Unita, Terrazo, ... en dat tot op vandaag. Als docent en medeoprichter van de Domus Academy oefende hij in de jaren tachtig en negentig een bijzondere invloed uit op verschillende generaties ontwerpers. Met zijn indrukwekkende hoeveelheid vernieuwende idee n en creaties is hij ondertussen meer dan veertig jaar aanwezig op internationale manifestaties als de designtri nnale van Milaan (I), de architectuurbi nnales van Veneti (I) en Documenta in Kassel (D). Daar werkte hij als co rdinator of curator, of hij werd vertegenwoordigd door zijn werk.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.