Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Hazel Harrison - Acrylverftechnieken : Handleiding schilderen met acrylverf.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hazel Harrison - Acrylverftechnieken : Handleiding schilderen met acrylverf.
Schrijver: Hazel Harrison
Titel: Acrylverftechnieken : Handleiding schilderen met acrylverf.
ISBN:
Uitgever: , Librero, 2000
Bijzonderheid: Softcover, 175 pagina's, NL, 225 x 225 mm, in zeer goede staat, met talloze voorbeelden in kleur. ISBN 9789057640858.
Prijs: € 15,00
€ 6,99
Meer info Acrylverftechnieken. Een ge llustreerde handleiding voor de traditionele en eigentijdse technieken. Ontdek alle mogelijkheden van acrylverf, of u nu een beginner bent of een gevorderde die met nieuwe technieken wil experimenteren. Dit boek biedt praktische tips over de meest geschikte ondergronden, het maken van collages, het cre ren van schitterende textuureffecten en het mixen van acrylverf met andere media zoals inkt en pastel. Acrylverf is ideaal om mee te experimenteren bij figuur- en portretschilderen, omdat de verf dekkend en sneldrogend is en u daardoor iedere vergissing meteen kunt herstellen. Het is ongelooflijk wat u allemaal kunt doen met acrylverf!
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.