Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erlkönig.


 

Nansen, Fridtjof - Rußland und der Friede

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Nansen, Fridtjof - Rußland und der Friede
Schrijver: Nansen, Fridtjof
Titel: Rußland und der Friede
ISBN:
Uitgever: F.A. Brockhaus
Bijzonderheid: Leipzig, 1923, 188 pp. + 19 pp. foto's. Gebonden (geen omslag aanwezig). Vochtsporen op de band, papie en foto's onaagetast. Zie ook: Meer info.
Prijs: € 85,00
Meer info De wereldberoemde ontdekkingsreiziger Fridtjof Nansen werd in juni 1921 benoemd tot Hoge Commissaris voor de Russische Uitgewekenen in de Volkenbond. Nansen speelde een belangrijke rol bij de repatriëring van Duitse en Oostenrijkse krijgsgevangenen uit Rusland en bij de opvang van vluchtelingen uit de Russische burgeroorlog. Ook spande hij zich in om de hongersnood, die In Rusland na de Revolutie ontstond, te verlichten.1922 kreeg hij de Nobelprijs voor de Vrede. Deze Duitse uitgave uit hetzelfde jaar als de oorspronkelijke Noorse (1923) is ronduit zeldzaam en mede waardevol door de beschrijving uit eerste hand en door de foto's.
Boek bekijken

Erlkönig uit Soest

particulier
Erlkönig (voorheen: Die Lust am Lesen) is gespecialiseerd in Duitstalige boeken. In onze collectie ligt de nadruk op (Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse) literatuur, filosofie, geschiedenis en overige, vaak zeldzame en/of bibliofiele uitgaven. Wij verzenden via DHL, DPD en Post.nl en houden daarbij rekening met de voorkeur van de koper. Tenzij anders vermeld zijn onze boeken in onberispelijke staat ("nieuwstaat").Wij dragen er zorg voor dat alle bestellingen uiterst zorgvuldig worden verpakt.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.