Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ezelsoor Breda.


 

Grundy John Hull - Human structure and shape

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Grundy John Hull - Human structure and shape
Schrijver: Grundy John Hull
Titel: Human structure and shape
ISBN:
Uitgever: Noble Books Chilbolton Hampshire second edition 1983
Bijzonderheid: Gebonden achterzijde met wat vlekken. Met aantekeningen in pen bij diverse illustratied. 257 pagina's. Tekeningen in kleur en zwart/wit
Prijs: € 40,00
Meer info Dit boek over de menselijke structuur en vorm bevat anatomische en fysiologische tekeningen van het skelet, spierstelsel, hoofd, zintuigen, nek, mond, bekken bovenste ledematen, onderste ledematen, structuur van het vrouwelijke en mannelijke lichaam in diverse fases van hun leven etc.

De levendige en mooie anatomische illustraties van John Hull Grundy worden al decennia lang gewaardeerd door studenten van zowel de kunstacademie als door studenten die medicijnen of verpleegkunde studeren. De afbeeldingen benadrukken duidelijk de relatie tussen vorm en functie, structuur en vorm, anatomie en fysiologie.

Grundy geeft een unieke kijk op de anatomie van het menselijk lichaam in zowel rust als beweging, en zijn boek is een klassieker geworden voor studenten die het ontwerp en de beweging van het menselijk lichaam goed willen begrijpen.
Boek bekijken

Ezelsoor Breda uit Breda

zakelijk

Logo Ezelsoor Breda

Wij hebben in 2020 besloten, om na 38 jaar, met onze fysieke winkel in de Veemarktstraat te stoppen en het wat rustiger aan te gaan doen. Wij hebben 1 maart 2021 onze deuren gesloten. Wij houden ons nu nog alleen bezig met de onlineverkoop van het aparte, leuke, en interessante tweedehandse en antiquarische boek.
Wij verzenden onze boeken in Nederland via PostNL (pakketpost €7.95/brievenbuspakket €4.95)

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.