Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fahrenheit 451.


 

Lidow (= Alida C.B. Walther 1890-1968). - Het maanboek. [Luxe-exemplaar in halfperkament met de illustraties handgekleurd].

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Lidow (= Alida C.B. Walther 1890-1968).
Titel: Het maanboek. [Luxe-exemplaar in halfperkament met de illustraties handgekleurd].
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Den Haag, Ad.M.C. Stok Zuid-Hollandsche Uitgevers-Maatschappij, z.j. (1946), 80 pag., 8 gekleurde platen, illustraties (incl. een uit te vouwen geïllustreerde gedrukte maan op het binnenplat), initialen en origineel geïllustreerd karton door Lid...
Prijs: € 350,00
€ 5,50
Meer info = Bijzonder, wellicht uniek, luxe exemplaar: gebonden in halfperkament met in goudlettering de titel “Het Maanboek” op de rug met tussen alle letters een vergulde * [ster], voor de titel een handgeschilderde ingevoegde persoonlijk opdrachtpagina met gespiegelde illustraties van een draakje, de tekst luidt: “het eigen boek van Adje voor Mammie met een lief zoentje van Jaap-Jan en Adje 15 Juli.1944 Wassenaar”; verder zijn de kleurenplaten gemonteerd op blauw papier en zijn alle initialen en illustraties met de hand gekleurd; de plaat die in de handelsuitgave als tweede plaat tegenover bladzijde 10 is ingevoegd, is hier als laatste tegenover pag. 79 ingevoegd. De datum van de opdracht ligt vóór de publicatiedatum die wordt gegeven in NCC en is dus later ingevoegd. Wellicht betreft het de geboortedatum van een zoon (“Jaap-Jan”) van de uitgever (“Adje” [Stok]?) aan “Mammie” (moeder van de uitgever, grootmoeder van Jaap-Jan, of aan zijn echtgenote, moeder van Jaap-Jan?). Pagina’s 10-11 en 11-12 met scherpe vouwen, pag.11-12 met een netjes herstelde scheur.
Boek bekijken

Fahrenheit 451 uit Leiden

zakelijk

Logo Fahrenheit 451

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.