Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gekkegerritje.


 

Verbraeken, Paul - Schenking Simona Verpoorten 2016 - catalogus van werken van haar vader de gekende Schelde schilder Oscar Verpoorten, met tekeningen en schilderijen boten en schelde zicht.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Verbraeken, Paul - Schenking Simona Verpoorten 2016 - catalogus van werken van haar vader de gekende Schelde schilder Oscar Verpoorten, met tekeningen en schilderijen boten en schelde zicht.
Schrijver: Verbraeken, Paul
Titel: Schenking Simona Verpoorten 2016 - catalogus van werken van haar vader de gekende Schelde schilder Oscar Verpoorten, met tekeningen en schilderijen boten en schelde zicht.
ISBN: 9789078656005
Uitgever: Impact Publishers, erven Oscar Verpoorten
Bijzonderheid: Softcover. Publicatiedatum: 2016 Pagina's: 32, Illustraties: 31, Afmetingen: 26 x 25 cm
Prijs: € 31,00
Meer info Titel: Schenking Simona Verpoorten - Kunstschilder Oscar Verpoorten 1895-1948
Auteur: Paul Verbraeken
Fotografie: Ronald Steffen, Thijs Louis
Druk: Bestingrahics, Vosselaar
Lay-out: Thijs Louis, Antwerpen
Boek beschrijving:
De in dit boek afgebeelde schilderijen en tekeningen vormen de schenking van de dochter van Oscar Verpoorten aan de Vrienden van het Nationaal Scheepvaartmuseum van de havenstad Antwerpen. Ze heeft een goede gedachten gehad nagedachtenis van haar al te vroeg overleden vader (1895-1945) op die wijze te willen bestendigen en zijn werk beter toegankelijk te maken. Een monografie met de catalogus is om dezelfde reden in voorbereiding. Initiator en samensteller van deze publicaties en de ermee samenhangende tentoonstelling is de kunsthistoricus Paul Verbraeken (RUG-1977).
Boek bekijken

Gekkegerritje uit Amstelveen

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.