Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

Maria van Eeden met diverse illustrators - Kleuters samenleesboeken het dikke samenleesboek van sam, wik en ei (Kleuters samenleesboeken)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Maria van Eeden  met diverse illustrators - Kleuters samenleesboeken  het dikke samenleesboek van sam, wik en ei  (Kleuters samenleesboeken)
Schrijver: Maria van Eeden met diverse illustrators
Titel: Kleuters samenleesboeken het dikke samenleesboek van sam, wik en ei (Kleuters samenleesboeken)
ISBN: 9789048740147
Uitgever: Zwijsen Tilburg 2021 9789048740147
Bijzonderheid: mooie compactte hardcover 75pp. fraai geïllustreerd, 18/16cm
Prijs: € 8,90
€ 3,65
Meer info Maria van Eden is nog net in de oorlog (29 maart 1945) geboren in Hilversum. Zij werd geboren als derde dochter in een gezin met uiteindelijk twaalf kinderen, waar lezen, tekenen en voordragen aangemoedigd werden. Met negen jongere broertjes en zusjes kreeg ze regelmatig de taak op te passen. Als zij verhaaltjes vertelde, waarbij ze altijd tekeningen maakte, ging het oppassen probleemloos en de verhalen kwamen vanzelf. Na de middelbare school moest Maria naar de kweekschool voor onderwijzers. Hoewel zij dat verfoeide, bleek lesgeven gewoon leuk te zijn. Gelukkig kon ze daarnaast wel allerlei tekenopleidingen volgen.

Na haar huwelijk en het krijgen van drie kinderen, was fulltime lesgeven geen optie meer, maar het vertellen en beeldend werk konden zich blijven ontwikkelen. Al snel startte zij haar eigen onderneming: Number 3 – voor verhalen. Zij maakte taalspelletjes, verhalen en boeken, maar ook tekeningen en grafisch werk. Een ononderbroken stroom en de bron is nog lang niet opgedroogd.
Boek bekijken

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.