Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Vries, Anke de - Belledonne kamer 16 / een dagboek uit het verzet

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vries, Anke de - Belledonne kamer 16 / een dagboek uit het verzet
Schrijver: Vries, Anke de
Titel: Belledonne kamer 16 / een dagboek uit het verzet
ISBN: 9789060693322
Uitgever: Lemniscaat, Uitgeverij
Bijzonderheid: 1979, Gebonden, met stofomslag, 3de druk
Prijs: € 4,00
€ 4,25
Meer info Belledonne kamer 16
Robert vindt na het overlijden van zijn grootvader tussen diens spullen een klein zakboekje en een kogel. Het eerste dat hij leest als hij het boekje openslaat, is: `Ik leef, ik leef. Mijn God hoe is het mogelijk...' Verder staat er weinig in. Een paar zinnen, enkele initialen, soms een korte gedachte, een naam. Helemaal voorin alleen `Robert Macy'. Het dateert uit 1944 Robert raakt zo gefascineerd door het boekje dat hij een jaar later - zonder de ware reden te onthullen - zijn ouders vertelt dat hij met vakantie naar Frankrijk gaat om wat rond te trekken. Na een week zoeken komt hij aan in het dorp waar zich pension Belledonne moet bevinden. Dit pension werd genoemd in het boekje, en ook de naam Eleonore. Zal het hem lukken ook de rest van de raadselachtige gegevens uit het zakboekje te ontrafelen? Erelijst Europese Jeugdboekenprijs Padua
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.