Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Hijkersmilde .


 

Henk van Triest 2018 ( boek gesigneerd door auteur ) - Westerveld, een bloeiende krententuin. 25 inwoners vertellen hun verhaal. over de toekomst van het platteland.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Henk van Triest 2018 ( boek gesigneerd door auteur )
Titel: Westerveld, een bloeiende krententuin. 25 inwoners vertellen hun verhaal. over de toekomst van het platteland.
ISBN:
Uitgever: Ga Creatief ( Albert Smit ).
Bijzonderheid: Hardcover, 160pp., onbeschreven en als nieuw.
Prijs: € 49,00
Meer info De interviews zijn een zoektocht van de schrijver om een toekomstperspectief te schetsen van het platteland. Uitgangspunt was de gemeente Westerveld.

In deze, op de toekomst gerichte gesprekken, kwamen onder andere sport, kunst, cultuur, onderwijs, politiek, recreatie, horeca, verpaupering, woon- en leefruimte, zorg, natuur en duurzaamheid aan de orde.

Als je je huidige positie weet, kun je beter bepalen waar je naar toe wilt.

Alles heeft zo zijn eigen tijd en duur, zo staat er geschreven. De schrijver, oud-inwoner van Dwingeloo, was onder de indruk van wat er in positieve zin de afgelopen vijftig jaar is veranderd.

Zo is er een mooie band ontstaan met inwoners die niet geboren en getogen zijn in de gemeente Westerveld. Het leefgebied heeft de bewoners en de toeristen veel te bieden. Wel moeten men zich blijven vernieuwen.

Samenwerken in woord en daad. Omzien naar elkaar. Een positief cohesie met de ‘nieuwe’ buren. Aspecten waarmee je kan bouwen aan een samenleving die toekomst heeft. We hebben elkaar immers nodig om er iets moois van te maken.
Boek bekijken

Hijkersmilde uit Smilde

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.