Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kalára.


 

John, Kirsten - Leren zwemmen in Blauw

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: John, Kirsten - Leren zwemmen in Blauw
Schrijver: John, Kirsten
Titel: Leren zwemmen in Blauw
ISBN: 9789057593742
Uitgever: Uitgeverij Podium
Bijzonderheid: Hard cover, in zeer goede staat maar wel voormalig bibliotheekboek, 2002
Prijs: € 0,50
Meer info Voor Katharina betekent schilderen macht. Als kind tekent ze haar broers met fiets en hond, maar als ze boos op hen is, haalt ze die attributen weer weg. Zo zet ze de wereld naar haar hand. Ze ontdekt dat ze zich kan verstoppen in beelden en dat deze haar beschermen tegen de buitenwereld. Ieder gevoel vertaalt ze in kleuren. Als studente aan de kunstacademie ervaart ze dat de macht van het schilderen ook tegen haar gebruikt kan worden. Ondertussen kan Katharina het verleden maar niet loslaten. Pas wanneer Katharina haar echtgenoot verlaat, lukt het haar om haar eigen identiteit te hervinden, om te leren zwemmen in blauw.

Leren zwemmen in blauw is een invoelend en poëtisch portret van een jonge vrouw die in haa dromen dreigt te verdrinken. Kirsten John verweeft hierin fijnzinnig de thema's uit de vouwenliteratuur: de dochter die door haar moeder wordt onderdrukt, de onverschillige vader, de vrouw die door haar man wordt uitgebuit. En de uiteindelijke overwinning van de eigenzinnige vrouw.

Kirsten John (1966) studeerde germanistiek en filosofie aan de universiteit van Hannover. Na haar studie werkte ze als journalist in o.a. Berlijn. Tegenwoordig woont zij weer in Hannover. Leren zwemmen in blauw is haar romandebuut. Ze ontving hiervoor de Förderpreis des Landes Niedersachsen.
Boek bekijken

Kalára uit Lisserbroek

particulier
Beste kopers, nadat ik uw bestelling heb ontvangen zal ik u altijd eerst een mail sturen met daarin het verzoek de verzendkosten + de prijs van het boek over te maken. De verzendkosten voor een boek dat door de brievenbus past bedragen over het algemeen € 4,25. Voor grotere/dikkere boeken geldt dat deze verzonden kunnen worden via een DHL service punt, verzendkosten rond de € 4,- euro afhankelijk van gewicht en afstand. Verzending via de pakketpost van Postnl kan ook, verzendkosten € 6,95.
Met vriendelijke groet,
Anneke van Gijzen
Boekwinkeltje Kalára
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.