Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Leesluis.


 

Beekum, Menno van - 24 uur aan zee

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Beekum, Menno van - 24 uur aan zee
Schrijver: Beekum, Menno van
Titel: 24 uur aan zee
ISBN: 9789021451589
Uitgever: Querido's Uitgeverij BV, Em., Amsterdam, 1992
Bijzonderheid: Paperback, 176 bladzijden
Prijs: € 4,00
Meer info Debuut-bundel met zes verhalen. De hoofdpersoon heeft in elk verhaal een andere naam, maar toch lijkt het steeds dezelfde figuur, met dezelfde trekken en problemen. Het gaat in alle gevallen over een werkloze neerlandicus van rond de dertig die een moeizame relatie onderhoudt met een getrouwde vrouw die weliswaar verliefd op hem is, maar toch niet wil scheiden. Van Beekum gebruikt een niet al te doorzichtige stijl, waardoor er veel van de lezer wordt gevraagd. Daarvoor krijgt die lezer overigens wel veel terug, want het taalgebruik en de geschetste taferelen zijn ronduit prachtig. De verhalen geven bovendien een indringend beeld van de huidige tijd. Kortom: een debuut dat zeer de moeite waard is.
Boek bekijken

Leesluis uit Nuis

zakelijk

Logo Leesluis

Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop (bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25). Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.