Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Liaturches.


 

Ronald Hünneman - Pijnlijke Contacten - Over variatie in sociale behendigheid en de gevolgen voor mens en maatschappij

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ronald Hünneman - Pijnlijke Contacten - Over variatie in sociale behendigheid en de gevolgen voor mens en maatschappij
Schrijver: Ronald Hünneman
Titel: Pijnlijke Contacten - Over variatie in sociale behendigheid en de gevolgen voor mens en maatschappij
ISBN: 9789082766011
Uitgever: Liaturches
Bijzonderheid: Nieuw - 296 pagina's
Prijs: € 22,50
€ 3,95
Meer info Dit boek gaat over sociale behendigheid: het vermogen waarmee mensen en andere dieren hun weg vinden in uiteenlopende sociale situaties. Hoe de sociale behendigheid van mensen, apen, paarden en honden eruitziet is van veel factoren (aanleg en omgeving) afhankelijk, en verschilt van soort tot soort en van individu tot individu. Onder mensen bestaat dan ook een enorme variatie in de manier waarop en het gemak waarmee ze omgaan met anderen.
Deze variatie wordt meer dan eens over het hoofd gezien, genegeerd, of zelfs misbruikt, met enorme consequenties voor individuen en de samenleving tot gevolg: Ouders stellen onmogelijke eisen aan kinderen. Jongeren worden gepest. Meisjes worden het slachtoffer van loverboys. Leerlingen en studenten krijgen een begeleiding die niet aansluit. Leidinggevenden hebben onrealistische verwachtingen. Werkzoekenden worden in onhaalbare trajecten geplaatst. Liefdesrelaties lopen op de klippen. Grappen worden verkeerd opgevat. En onvermogen wordt gezien als onwil en afgestraft.
Door grip te krijgen op de verschillen in sociale behendigheid tussen mensen kan veel leed en onrechtvaardigheid worden voorkomen. Dit boek is een aanzet daartoe. Voor iedereen die met mensen te maken heeft.
Boek bekijken

Liaturches uit Haren GN

zakelijk

Logo Liaturches

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.