Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Maaszicht.


 

Ruhlman, Michael / Brian Polcyn - Charcuterie - The Craft of Salting, Smoking and Curing

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Ruhlman, Michael / Brian Polcyn
Titel: Charcuterie - The Craft of Salting, Smoking and Curing
ISBN: 9780393058291
Uitgever: W. W. Norton & Company - 2006.
Bijzonderheid: Hardcover book with dustjacket, ill., 320p - as new ! ( UNREAD )
Prijs: € 25,00
€ 6,05
Meer info : with a foreword by Thomas Keller, author of The Frennch Laundry Cookbook //

Charcuterie - a culinary specialty that originally referred to the creation of pork products such as salami, sausages and prosciutto - is true food craftsmanship, the art of turning preserved food into items of beauty and taste. Today the term encompasses a vast range of preparations, most of which involve salting, cooking, smoking and drying. In addition to providing classic recipes for sausages, terrines and pates, Michael Ruhlman and Brian Polcyn expand the definition to include anything preserved or prepared ahead such as Mediterranean olive and vegetable rillettes, duck confit, and pickles and sauerkraut. Ruhlman, coauthor of The French Laundry Cookbook, and Polcyn, an expert charcuterie instructor present 125 recipes that are both intriguing to professionals and accessible to home cooks, including salted air-dried ham; crab, scallop and saffron terrine; breakfast sausages; mortadella and soppressata; and even spicy smoked almonds.
Boek bekijken

Maaszicht uit Maasbracht

zakelijk

Logo Maaszicht

* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België vanaf € 30,- GÉÉN portokosten!
Betaling na ontvangst boeken!
Betaling via PayPal is mogelijk!
SNELLE LEVERING 1 tot 2 WERKDAGEN!
PORTOKOSTEN:
NEDERLANDSE ZENDINGEN via postNL aan Nederlandse tarieven.
Boek tot 350 gram 3.84 euro
Boek boven de 350 gram 4.50 euro
Dik boek dat niet door de brievenbus kan 6.25 euro //
BELGISCHE ZENDINGEN via Bpost aan Belgische tarieven
Boek tot 350 gram 3.50 euro
Boek boven 350 gram 5.80 euro
Dik boek dat niet door de brievenbus kan 7.70 euro
ANDERE LANDEN OP AANVRAAG.
Boeken altijd degelijk en professioneel verpakt.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.