Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Pakjeshuis30.


 

Tolkien, J.R.R. - Brieven van de kerstman

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Tolkien, J.R.R. - Brieven van de kerstman
Schrijver: Tolkien, J.R.R.
Titel: Brieven van de kerstman
ISBN: 9789022543580
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheid: 2005, Gebonden,, Nieuwstaat
Prijs: € 40,00
Meer info De brieven kwamen van de Kerstman. Er stonden mooie verhalen in over het leven op de noordpool: over die keer dat de rendieren losbraken en overal cadeautjes verspreiden; over de onhandige Poolbeer die de noordpool beklom en door het dak van het huis van de Kerstman viel; over de maan die in stukken brak waardoor het mannetje erin in de achtertuin viel; of over de oorlogen die werden gevoerd met de kabouters die in de grotten onder het huis woonden.
Soms kwam er een briefje van Poolbeer, en soms van Ilberth de Elf met zijn vloeiende handschrift, wat nog meer levendigheid en humor aan de verhalen gaf.
Deze herziene uitgave bevat een schat aan nieuw materiaal, waaronder brieven en tekeningen die ontbraken in eerdere edities. Elke lezer, jong of oud, zal onder de betovering raken van de inventiviteit en ‘authenticiteit’ van J.R.R. Tolkiens Brieven van de Kerstman.
Boek bekijken

Pakjeshuis30 uit Arnhem

particulier

Logo Pakjeshuis30

Welkom bij Pakjeshuis30!
Wij hebben een ruim aanbod in tweedehands boeken. De boeken verkeren in zeer goede / nieuwstaat. Indien een boek beschadig is zal dit duidelijk vermeld staan en zijn foto's van de beschadiging toegevoegd.
Indien u interesse heeft in meerdere boeken, dan kunt u ons een mail sturen om een setprijs inclusief verzendkosten aan te vragen.
Wij streven er naar om uw mail binnen een halve werkdag te beantwoorden. Bestellingen die voor 16:00 uur geplaatst en betaald zijn, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.
De levertijd van de boeken is afhankelijk van de gekozen verzendwijze/ vervoerder.
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons mailen op pakjeshuis30@gmail.com
Ons aanbod wordt regelmatig aangevuld!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.